Una col·leció de cinc llibres amb cinc cançons de ZOO il·lustrades per cinc il·lustradores i il·lustradors dels PPCC amb material didàctic per a desenvolupar la creativitat i fomentar el joc inclusiu, la creativitat i la relació amb l’entorn.

Compra

ZOO IL·LUSTRAT

ZOO IL·LUSTRAT és un projecte infantil i intergeneracional creat per la banda valenciana ZOO i l’Educador Social i Pedagog Ricard Tàpera, que pretén aproximar els valors i les cançons a la xicalla, a les famílies, les biblioteques i les escoles.

La col·lecció recull cinc llibres que mostren la trajectòria del grup. Aquestes, estan il·lustrades per cinc il·lustradores i il·lustradors dels PPCC amb diferents estils i tècniques plàstiques: Carles Ubeefe, Gemma Moltó, Joan Turu, Helga Ambak i Paulapé.

Es mostra així la diversitat d’estils mesclant les lletres, la música i les il·lustracions, utilitzant el joc i la pràctica artística com a eina educativa.

Les cançons es converteixen en l’instrument per unir diferents generacions. L’objectiu, amb el seu pas al paper, és crear un punt de trobada entre persones, entre xiquets i adults, d’aquesta manera jugar amb els sons, els colors, les lletres, la imaginació i el lloc on vivim.

Les cinc cançons vénen acompanyades de material didàctic. Activitats que recolliran diverses àrees: l’art i la creació, les emocions, la llengua i la comunicació, la investigació, coneixement del territori i jocs amb la música i el moviment dels cossos. Sempre amb una lògica cooperativa, holística i divertida amb la finalitat de desenvolupar la creativitat i fomentar el joc inclusiu, la creativitat i la relació amb l’entorn.

La col·lecció inclou, a més, la reedició de les cinc cançons al voltant de les quals gira aquest projecte: “Deixa’m que caiga”, “Carrer de l’amargura”, “Xafant fang”, “La Mestra” i “Robot”.

Una adaptació musical realitzada per Carlos Martí amb les veus de xiquets i xiquetes.

Small toggle button
1.
Small toggle button
2.
Small toggle button
3.
Small toggle button
4.
Small toggle button
5.
Large toggle button
00:00 / 00:00
Previous track button Next track button

JUGA AMB LES CANÇONS?

ZOO IL·LUSTRAT et proporciona activitats didàctiques per treballar amb emocions, la música i l’art. Descarrega les activitats tant per jugar a casa com a l’aula!

DESCARREGA
LES ACTIVITATS

PUNTS DE VENDA OFICIAL

Vore
Punts de VEnda